Cabaret op Maat

Nog lang voordat LOS te zien was in de theaters speelden wij al met cabaret op maat bij bedrijven. Nog steeds is dat iets wat we geweldig vinden om te doen.

We zijn experts in het passend maken van een verfrissend cabaretprogramma. Indien gewenst schrijven wij een lied of een compleet programma voor u op maat.

Sinds 2006 treden de meiden met regelmaat op voor bedrijven. Het tweede LOS-optreden ooit was in Nice op een congres voor vaatchirurgen met een stuk op maat en sindsdien kunnen de dames allerlei bedrijven tot hun zeer tevreden klantenkring rekenen.

LOS zorgt voor een muzikale en hilarische avond, waarbij de wens van de klant centraal staat. Wenst u voor uw congres of bijeenkomst een spetterende afsluiter? Wilt u een gek lied op maat over uw beroepsgroep of uw bedrijf? Neemt een collega afscheid en zoekt u een originele manier om hem of haar in het zonnetje te zetten? Of heeft u een kerstborrel en wilt u naast kerstliedjes een leuk cabaretesk optreden? LOS kan dit voor u doen. LOS gaat een stapje verder: indien gewenst gaan de meiden met u om de tafel en creëeren ze een avond naar uw wensen, en verwerken ze de info die u aan hen verstrekt op een leuke originele manier. Maar ook als u uw bedrijf wilt trakteren op een theatervoorstelling: LOS speelt haar huidige voorstelling exclusief voor u, en helpt mee met het totstandkomen van uw evenement.

Meditainment

Ongeveer de helft van onze Cabaret op Maat-optredens zijn voor gelegenheden binnen de medische wereld. Ziekenhuizen, farmaceuten, specialistische congressen of feestjes ter gelegenheid van pensioneringen. 

In het bestaande repertoire bevinden zich reeds stukken over en voor onder andere huisartsen, tandartsen, vaatchirurgen, plastisch chirurgen, gynaecologen, dermatologen en KNO-artsen.

Uit het leven gegrepen

Voor uitvaartverzorger Monuta ontwikkelde LOS een complete voorstelling waarmee ze het publiek op een luchtige manier lieten nadenken over hun laatste wensen. Hiermee speelde LOS in uitvaartcentra door het hele land. 

“Monuta is erg blij met de resultaten. De landelijke campagne is op goede wijze door vertaald. De voorstellingen worden goed bezocht, de reacties van de clusters (lees: uitvaartcentra) zijn erg enthousiast. Zo ook die van de bezoekers. Er zijn zelfs bezoekers die mailen naar het desbetreffende uitvaartcentrum om hun waardering uit te spreken.

Wij, Sellsius, zijn meer dan blij met datgene wat er is neergezet. Jullie eigen enthousiasme, persoonlijke verhalen en humor hebben ertoe geleid dat een moeilijk onderwerp bespreekbaar is geworden. Dat was wat we hoopten toen we Monuta ons idee voorlegden. Het is fantastisch om te zien dat het werkelijkheid is geworden. Dank daarvoor!”

Monique Kastelein
Sellsius marketing en communicatie

Wie gingen u o.a. voor?

"Meditainment" bij o.a.: