Website is af 2.0!

Het is zo ver! De website is af, de nieuwe nieuwsbrief is af… nu nog de nieuwe voorstelling!
Vijf weken geleden schreef ik mijn eerste blog omdat ik dacht dat de website bijna af was… ik had het kunnen weten, natuurlijk was er nog heel veel werk te doen. Ik ben er trots op dat het is gelukt, maar ik ben ook wel heel blij dat het nu af is!

Met als kers op de taart ook een nieuwe nieuwsbrief. Het was bij de vorige nieuwsbrief vrij onpraktisch dat het 5 dagen duurde voordat iedereen de nieuwsbrief kon ontvangen. We hadden een gratis systeem en dat verzond per keer kleine oplages om niet als spam te worden gezien… Ok… nu betalen we een stuk meer maar we kunnen ook de woonplaats van iedereen toevoegen zodat we jullie op den duur gericht een mail kunnen sturen wanneer we in de buurt staan. Dat is helemaal fijn toch?!

Wat ik wel even wil melden, ik heb het maken van de site natuurlijk niet helemaal alleen gedaan. Lieftallige assistente Kim heeft het monniken werk gedaan zoals de speellijst invoeren. En het grootste deel van de nieuwsbrief is door haar gedaan! Grafische tips heb ik van Brendan Timmers en Marianne Meijer. En technische tips van Facebook pagina’s en van Swipe Media. En dankzij heel veel oplettende mensen die de website al eerste bezochten is er ook nog een hoop verbeterd.

En dan nu heb ik weer tijd voor het belangrijkste… de nieuwe voorstelling. LUSTEN EN LASTEN! Een paar keer per week komen wij nu samen, en de rest van de week zijn we aan het schrijven en maken en verzinnen. We gaan ook werken met 2 hele leuke Arnhemse heren. De modeontwerper Irving Voster van modemerk Irvinx en met Pim Schrier voor ons decor en rekwisieten.

We zullen zo nu en dan update’s geven over het maakproces via deze blogs, dus tot de volgende blog!

Liefs Femke

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print

1 reactie op “Website is af 2.0!”

  1. Hallo Femke en andere los dames,
    Zeer mooie site, maar helaas de extra info van de dames bestaat nog niet of is niet bereikbaar.
    Voor de rest een mooie losse site.
    Groetjes,
    Inge

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *