Vriend van LOS

Vriendschappen kan je niet genoeg hebben! En daarom koesteren wij onze vrienden én zoeken wij nieuwe vrienden. Want vriendschappen hebben wij nodig om een nieuwe voorstelling op de planken te zetten. Onze kaartprijzen in de theaters zijn laag en daarom is het aantrekkelijk is voor nieuw publiek om een gokje te wagen én blijft het voor zo veel mogelijk mensen betaalbaar. Wij komen daardoor uit de kosten tijdens onze tournee, maar in de opbouw van een voorstelling zijn er kosten die wij daarmee niet gedekt krijgen. Kosten zoals decor, kleding, technische aanschaf, regie en andere samenwerkingen betalen wij door zakelijke optredens, sponsors/vrienden en uit eigen zak. Wij ontvangen geen subsidies.

Dus om verder te komen dan een vrolijk showtje en een aardig moppie zingen hebben wij de steun nodig van gulle vrienden en sponsoren. Wij doen alleen een oproep aan onze vrienden rond de start van een nieuwe voorstelling, omdat alleen dan het moment is dat wij deze hulp hard nodig hebben. De rest van de speelseizoenen staan wij voor júllie klaar!

Diepe zakken hoef je niet te hebben, want alle kleine beetjes helpen. En alle grote beetjes natuurlijk ook! En vriendschap komt van twee kanten dus krijg je ook iets terug. Sowieso treed je toe tot onze vriendenclub en doen we ons best jullie zo nu en dan op de hoogte te houden met berichten of filmpjes van ons maakproces. Maar er is meer….

Vriend
Voor € 25,- treedt u toe tot onze Vriendenclub.

Goede Vriend
Voor € 50,- geeft u extra steun en ontvangt u een gesigneerde CD of DVD naar keuze.

Beste Vriend
Voor € 100,- ontvangt u een set vrijkaarten voor Lusten en Lasten in een theater naar keuze.

Hartsvriend
Voor € 250,- ontvangt u een set vrijkaarten voor Lusten en Lasten in een theater naar keuze en een vermelding op onze website.

Vriend door Dik en Dun
Voor € 500,- krijgt u een mooie set vrijkaarten en nodigen we u uit om te komen eten bij ons in het theater. Kim en Dookje zullen een feestmaal bereiden, en u bent onze VIP gast!

Best Friend Forever
Voor €1000,- maken we een leuk liedje op maat! Vrienden zorgen voor vrienden. Heeft u een familielid of een andere vriend die u in het zonnetje wil zetten? Dan kunnen wij een leuk gezongen filmpje maken!

Zakelijke sponsor?
Wellicht heeft u dan weinig aan een etentje en meer aan vermelding van uw bedrijfslogo op onze flyers of website. In overleg is er een hoop mogelijk.
Wist u dat de sponsoring van stichtingen zoals LOS Muziektheater fiscaal zeer aantrekkelijk is?! Informeer bij uw boekhouder of accountant voor meer informatie.

Neem contact op voor meer informatie.

Meteen sponsoren? Super super super fijn!! U kunt het gewenste bedrag overmaken naar rekeningnummer NL95ABNA0506336425 t.n.v. Stichting LOS Muziektheater.

Dank aan alle vrienden van LOS!

o.a.

Boemer Engineering

Elise Wardenier Moers

 

Doneren niets voor u, maar wil je ons wel steunen? Natuurlijk blijft het belangrijkste voor ons uw theaterbezoek. Een beetje extra support? Koop bijvoorbeeld extra theaterkaartjes als kado voor vrienden en familie!

Of bezoek onze webshop!