De meiden van LOS

Kim de Fuijk

Kim, die met die rode haren, die zo hoog kan zingen. Ook wel die ene waarvan iedereen zegt: “die kop van jou!” Kim in LOS is de klassieke diva. Ze zingt de hoogste noten en vindt dat heerlijk. Ook speelt ze de bas. Kim is binnen LOS een beetje de moeder. Ze kookt graag voor de meiden: “niets zo therapeutisch als een kilo sperziebonen doppen” is een van haar lievelingsmotto’s.

Buiten LOS werkt Kim bij Nationale Opera en Ballet en is ze dirigent. Daarnaast is ze getrouwd met Wouter en mama van Evy en Daniël.

 

Femke Vernij

Die lange, die paaldanst. Femke in LOS is fysiek, de acrobaat, speelt percussie en wil publiek raken. Niet alleen met rondvliegend speelgoed maar ook met een mooie boodschap, humor en een traan op zijn tijd. Femke zorgt dat ‘t ook achter de schermen op rolletjes loopt. En moet er iets nieuws uitgevonden worden, dan is Femke de vrouw. Een Pippi Langkous in hart en nieren: “Deze nieuwe website… nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik dat wel kan.”

Buiten LOS is Femke docent bij de opleiding RijnIJssel Muziek en
presentatrice. En een leven buiten werk… ook dat is er! Ze is moeder van Bram en getrouwd met Arnoud.

Vivianne van den Boom

“Hee, jullie hebben een nieuwe, toch?” Klopt! Vivianne is een podiumbeest pur sang. Of ze nu zingt, speelt of danst, alles gebeurt met volle overgave. Pas als ze op een podium staat, voelt ze dat ze leeft. En dat zal ze tijdens Lusten en Lasten zeker laten zien en horen. Soms onbesuisd en wild, dan weer gevoelig en klein. Ze kan niet wachten om de theaters te bestormen met Lusten en Lasten.

Buiten LOS is Vivianne regisseur, treedt ze op als solist met orkesten en bands, werkt ze als docent in het Voortgezet Speciaal Onderwijs en vertaalt ze series en films. Ze woont  in de schôônste stad van het land: Tilburg.

Dookje Engelhard

Dookje. De pianiste, toch? Jaaaa dat klopt! Diegene die het muzikaal overzicht houdt. Schrijft liedjes. Niet bang voor harde grappen. Wel een beetje bang voor accordeons, want die kan je eigenlijk niet stemmen.

Dookje is ook buiten LOS pianiste. Waar? Nou, op ArtEZ Hogeschool voor de Kunsten en bij Introdans. Ze schrijft verder ook scripts en regisseert, gaf les en stond ook jarenlang voor een koor. Ze staat komend seizoen met 2 voorstellingen op de planken: Lusten en Lasten en een kindervoorstelling; Kletskousen! Verder is ze hondenmama (jazeker, dat bestaat) van 2 schatten van honden, Indy en Puck en echtgenote van de man met de mooiste achternaam ter wereld. Die draagt zij dan ook met trots.

Charlotte Waardenburg

Na een jaar een gezamenlijk sabbatical wat betreft onze theatertournee verlangde Charlotte naar nog iets langer de tijd te hebben voor haar gezin. Dus tijdens het eerste seizoen van de voorstelling Lusten en Lasten is Charlotte vervangen door Vivianne. Nu tijdens het tweede seizoen is zij weer te zien, als vervanger van Femke die met zwangerschapsverlof is. 

Verder speelt ze met Dookje de kindervoorstelling Kletskousen en is ze te boeken als Zingende Trouwambtenaar.