De meiden van LOS

Kim de Fuijk

Kim, die met die rode haren, die zo hoog kan zingen. Ook wel die ene waarvan iedereen zegt: “die kop van jou!” Kim in LOS is de klassieke diva. Ze zingt de hoogste noten en vindt dat heerlijk. Ook speelt ze de bas. Kim is binnen LOS een beetje de moeder. Ze kookt graag voor de meiden: “niets zo therapeutisch als een kilo sperziebonen doppen” is een van haar lievelingsmotto’s.

Buiten LOS werkt Kim bij Nationale Opera en Ballet en is ze dirigent. Daarnaast is ze getrouwd met Wouter en mama van Evy en Daniël.

 

Vivianne van den Boom

“Hee, jullie hebben een nieuwe, toch?” Klopt! Vivianne is een podiumbeest pur sang. Of ze nu zingt, speelt of danst, alles gebeurt met volle overgave. Pas als ze op een podium staat, voelt ze dat ze leeft. En dat zal ze tijdens Lusten en Lasten zeker laten zien en horen. Soms onbesuisd en wild, dan weer gevoelig en klein. Ze kan niet wachten om de theaters te bestormen met Lusten en Lasten.

Buiten LOS is Vivianne regisseur, treedt ze op als solist met orkesten en bands, werkt ze als docent in het Voortgezet Speciaal Onderwijs en vertaalt ze series en films. Ze woont  in de schôônste stad van het land: Tilburg.

Dookje Engelhard

Dookje. De pianiste, toch? Jaaaa dat klopt! Diegene die het muzikaal overzicht houdt. Schrijft liedjes. Niet bang voor harde grappen. Wel een beetje bang voor accordeons, want die kan je eigenlijk niet stemmen.

Dookje is ook buiten LOS pianiste. Waar? Nou, op ArtEZ Hogeschool voor de Kunsten en bij Introdans. Ze schrijft verder ook scripts en regisseert, gaf les en stond ook jarenlang voor een koor. Ze staat komend seizoen met 2 voorstellingen op de planken: Lusten en Lasten en een kindervoorstelling; Kletskousen! Verder is ze hondenmama (jazeker, dat bestaat) van 2 schatten van honden, Indy en Puck en echtgenote van de man met de mooiste achternaam ter wereld. Die draagt zij dan ook met trots.

Femke Vernij

In coronatijd is Femke een solovoorstelling gaan ontwikkelen, waarmee zij momenteel een eigen tournee heeft. Zij speelt momenteel niet met LOS in het theater, maar is nog wel met enige regelmaat te zien bij “cabaret op maat” van LOS. 
Meer informatie en de speellijst over haar voorstelling OP VOLLE KRACHT: 

Charlotte Waardenburg

Ook Charlotte speelt momenteel niet meer in Lusten en Lasten. Wel in “cabaret op Maat” van LOS. 
Zij timmert momenteel aan de weg als zingende trouwambtenaar! Dus wil je Charlotte zien, vraag dan snel je partner ten huwelijk!

Marianne van Houten

Tijdens het zwangerschapsverlof van Kim verwelkomden wij Marianne in de groep! Bij de terugkeer van Kim hoefden we gelukkig geen afscheid te nemen, want Charlotte en Femke houden hun focus even op hun nieuwe carriere-pad. Dus komend seizoen mogen we nog langer genieten van Marianne. 

Marianne speelt ook kindervoorstellingen bij Vanaf2, en zingt bij Diva Dichtbij