Mei 2018: • LOS van LOS • Agenda Mei 2018 • 12 mei, 12 jaar • Korte update's • Win een lied op maat


LOS van LOS

In juni 2018 valt het doek voor VAST, en dan gaat het vrije jaar van LOS in. Naast het schrijven van de nieuwe voorstelling heeft ieder van ons inmiddels leuke plannen, projecten, ideeën en wensen.
Elke nieuwsbrief lichten we iemand van ons uit. Deze maand:

Femke met De School van het Nederlandse Lied.

Femke geeft les op de School van het Nederlandse lied van het RijnIJssel. Ze is sinds dit schooljaar zangdocent en coördinator van deze MBO opleiding. De opleiding begeleidt talentvolle zangers zich te ontwikkelen tot volwaardige en unieke artiesten.
Vanaf augustus start er weer een nieuwe klas, dus mocht je nou mensen kennen die niets liever zouden willen dan van hun passie "zingen" hun beroep maken, dan kunnen ze zich inschrijven voor de audities.

Agenda Mei 2018

De laatste kansen om naar VAST te gaan! De laatste shows voor ons sabbatical!

Woensdag 9 mei: Harderwijk, www.theaterharderwijk.nl
Vrijdag 11 mei: Enschede, www.theaterdekleinewillem.nl
Zaterdag 12 mei: Arnhem, www.musisenstadstheater.nl
Dinsdag 15 mei: Amstelveen, griffioen.vu.nl
Vr 18 mei en za 19 mei: Den Hoorn, Texel, broadwaytexel.nl (festivalprogramma)
Vrijdag 25 mei: Groningenwww.de-oosterpoort.nl
Zaterdag 26 mei: Holthees, www.mariakapel.nl
Dinsdag 29 mei: Veenendaal, www.lampegiet.nl
Donderdag 31 mei: Uden, www.markantuden.nl

En in juni de aller aller laatste VAST:

Zaterdag 9 juni in Den Hoorn, Texel, www.detoegift.com

12 mei, 12 jaar

Wij bestaan in mei 12 jaar en dat vieren wij op 12 mei in de grote zaal van Stadstheater Arnhem. We zijn mega trots dat we hier staan. Dat wordt een groot feest voor zo'n grote volle zaal.

Er zijn nu nog kaarten, dus zorg dat je erbij bent!

Korte update's

1 april: 
Zijn jullie erin getrapt, onze totaal ongeloofwaardige 1 april grappen?! Hilarisch waren de serieuze en minder serieuze reacties op Dookje met haar hondenpoepdocumentaire, Charlotte met haar voetvergroting... (Beide in de vorige nieuwsbrief.)
En natuurlijk de berichten op facebook: Femke in haar eentje met een Duovoorstelling, en Kim met haar PecannotenPuddingbroodjes restaurant... Gelukkig hebben we nog een jaar om weer nieuwe 1 april grappen te bedenken!

Femke's Been:
Het gaat best goed met Femke's gebroken been. Lopen op de rode hakken gaat weer en de dans in de ring gaat ook weer!! De marathon lopen (en het muffinballet) zijn nog niet haalbaar. De verwachting is dat ze na ongeveer een jaar weer alles kan... behalve dan die marathon, maar dat komt goed uit, want die wil ze helemaal niet lopen. 

Privé- en Bedrijfsoptredens:
Wij komen volgend jaar dan wel een jaar niet in het theater, maar we zijn nog wel te boeken voor feesten en partijen en symposia, congressen, verjaardagen, kerstborrels, surpriseparty's, festivals, raketlanceringen en de wereld draait door.

Instaaa
Facebook, YouTube, Twitter... Wij zijn overal! Volg onze backstage story's nu ook op Instagram.

Win een lied op maat

De vraag in vorige nieuwsbrief was "hoe veel filmpjes uit FCKD staan er op ons YouTube Kanaal?"
Daar kwamen veel antwoorden op, maar ook veel foute! Het was ook best even zoeken door al onze filmpjes! Maar Karin Matser had het goed: 13 scenes en liedjes van FCKD. Bekijk hier de afspeellijst van FCKD.
Gefeliciteerd Karin, de USB-stick met daarop de muziek van onze 5 cd's komt jouw kant op!

En nu een heel andere prijsvraag: Wij schrijven regelmatig liedjes op maat, voor bedrijven of privé feesten... Wij geven nu zomaar een gratis mini liedje weg!!!! Stuur een onderwerp of verhaal in waar wij een liedje over kunnen schrijven. Het meest inspirerende verhaal wint een gratis lied op maat!