Augustus 2018: • Sonsbeek • Losse Baby's! • Meiden van LOS • Zomer


Sonsbeek

Elk jaar, in het prachtige sonsbeekpark, is er het leukste theaterfestival van Nederland. Sonsbeek Theater Avenue.
En................ LOS is weer van de partij in de tent van het POSTtheater!!!!!
Op vrijdag 10 en op zaterdag 11 augustus 2018 spelen wij van 18.00 uur tot 18:45 uur. Kaartjes bestellen kan via de website Sonsbeek Theater Avenue.

We zullen een BEST TOF optreden doen met gouwe ouwe stukken. Heb je nou nog een act van ons op je verlanglijstje staan om nog een keertje te zien? Mail ons via los.muziektheater@gmail.com

Losse Baby's!

Na 2 zeer goed gelukte kinderen, Jip (Charlotte) en Evy (Kim) komen er nu nog 2 baby's aan!

Charlotte en Femke zijn allebei zwanger! Charlotte is in november 2018 uitgerekend en Femke in januari 2019. Mooi gepland in het sabbatical toch?? 

Meiden van LOS

Meiden van LOS! Zo worden wij in de volksmond al jaren genoemd... maar officieel heten wij LOS muziektheater. Ooit leek ons het handig om dat toe te voegen, om de boel wat duidelijker te maken... maar dit blijkt niet altijd het geval. Muziektheater is nogal een breed begrip, waardoor we vaak tussen de concerten en opera’s stonden in de programmaboekjes.

“Cabaret”, daar voelen we ons het meest thuis. Dus waarom dan niet officieel verder onder de cabarettigere naam waaronder iedereen ons toch ook al kent?! Meiden van LOS! Vanaf sept 2019 staan we dus onder deze naam in de theaters door het hele land.

Meidenvanlos.nl, meidenvanlos@gmail.com
(En via al het oude blijven we natuurlijk ook bereikbaar)

Zomer

Het is zomer.. Wij nemen het er even van.

Uiteraard kan je ons volgen op Facebook, waar we onze uitspattingen nog op delen. En de hilarische Fallus Friday natuurlijk. Toch het hoogtepunt van de week.

Geniet van de zomer en kijk maar veel naar onze filmpjes op YouTube of op onze DVD's.
Lange autorit naar Frankrijk? Onze cd's doen het ook erg goed.. De autorit zal suuuuper gezellig zijn. Bestel onze CD's en DVD's hier