April 2018: • We gingen VIRAL! • Agenda april • Dookjes Dogs • Charlotte's voetvergroting • Prijsvraag


We gingen VIRAL!

Rond de 800.000 mensen zagen ons filmpje met een klein stukje uit "Ode Aan Alle Piemels" op de facebookpagina van 5 uur LIVE, nadat we inderdaad daar LIVE hadden gezongen op RTL4. In de auto naar Zwolle, waar we na het televisie-optreden gelijk heen moesten voor VAST, hadden we nog helemaal niks door, maar eenmaal na afloop werd duidelijk dat 1 op de 16 Nederlanders ons gezien had! Wie had dat gedacht? Wij in ieder geval niet. Ons optreden in 5 uur Live is hier terug te kijken! 

Piemels. Piemels. Piemels. Piemels. Piemels. Hebben we je aandacht? MOOI! Abonneer je even op ons YOUTUBE KANAAL want we hebben minstens 1000 abonnees nodig om aan de voorwaarden voor het kanaal te voldoen! Gedaan? Super veel dank! Jullie zijn te gek! 

Agenda april
Niet alleen ons optreden ging viral, de kaartverkoop van VAST gaat ook viral! Nou ja, niet helemaal viral, maar hij gaat wel ontzettend goed. Dus wil je nog naar VAST? Grijp je kans en reserveer die kaarten! 
 
Vr 06 - CC De Schattelijn - Geertruidenberg - www.schattelijn.nl 
Do 12 - Posthuis Theater - Heerenveen - www.posthuistheater.nl
Vr 13 - Nieuwe Nobelaer - Etten Leur - www.nieuwenobelaer.nl 
Za 14 - Luctor et Emergo - Rilland - www.podiumreimerswaal.nl 
Wo 18 - Fidei et Arti - Oudenbosch - www.fideietarti.nl
Vr 20 - Kulturhus de Bijenkorf - Borne - www.kulturhusborne.nl
Za 21 - Theater 't Mozaïek - Wijchen - www.theatermozaiek.nl 
Wo 25 - De Lievekamp - Oss - www.lievekamp.nl
 
Klik hier om de hele speellijst te zien. 
Dookjes Dogs

Zoals we allemaal weten is seizoen 2018-2019 een seizoen dat iedereen even "los van LOS" is. 

Dookje heeft besloten zich helemaal op haar twee hondjes te storten. Naast dat ze een documentaire over ze gaat maken met de titel "Doggypoo Two" waarbij het de bedoeling is dat ze, en dat is vrij uniek in de wereld van honden-documentaires, elke dag de stoelgang van haar twee beestjes vastlegt. "De weg van voer naar drol en alles er tussenin" zegt Dookje. Uiteraard gebeurt er nog veel meer in de documentaire. Zo gaat ze meedoen met hondje Puck met The Voice Of Holland. "Puck heeft mijn zangtalent geerfd" zegt Dookje trots. "Ze kan nog niet echt een liedje, maar ze kan wel heel hard loeien en dat is toch wat we meestal horen bij The Voice. Gewoon keihard geschreeuw. Dat kan ze". Daarnaast is het de bedoeling dat haar twee honden, Indy en Puck, puppies krijgen samen. "Een prachtig proces", zegt Dookje met een traan in haar ogen. "Het is nog wel een beetje de vraag of het lukt want ze zijn beiden resp. gecastreerd en gesteriliseerd, en bovendien zijn het broer en zus" 

Vooralsnog is er nog geen interesse in de documentaire, maar Dookje heeft goede hoop dat Freek Vonk er iets mee wil. 

Charlotte's voetvergroting

Charlotte neemt haar sabbatical jaar "met de voetjes omhoog" wel heel letterlijk. Ze zal een voetvergroting ondergaan. Ze heeft er lang over nagedacht maar maatje 38 is gewoon geen handige maat als de rest van LOS maat 39 heeft. Ooit vergat zij haar rode hakken en toen was er niet 1 van de meiden die haar een paar schoenen kon lenen. De schoenen die ze op dat moment zelf droeg waren echt niet om aan te zien, dus zodoende moest ze de hele voorstelling op haar blote voeten spelen. Deze ervaring heeft haar behoorlijk getraumatiseerd en geen enkele vorm van therapie heeft geholpen. Vandaar dat ze toch de stap gaat maken om haar voeten te vegroten naar maat 39. Gelukkig heeft ze tijd genoeg om te revalideren. In seizoen 2019-2020 kunt U Charlotte met haar nieuwe schoenmaat komen bewonderen in de theaters! 

Prijsvraag

De vraag van afgelopen maand was: "wat was de activiteit die we deden in het programma van omroep Gelderland?" Het antwoord was: Mandalasteentjes verven! Er waren echt heel veel goede inzendingen. De winnaar, Albert van Gemert, zal persoonlijk bericht van ons krijgen. Gefeliciteerd! 

De prijsvraag van deze maand is: Hoeveel filmpjes uit de voorstelling FCKD staan er op ons YOUTUBE KANAAL? Stuur je antwoord naar los.muziektheater@gmail.com en wie weet win jij een USB-stick met ALLE CD'S VAN LOS erop! Jaja, we gaan met onze tijd mee dus we hebben tegenwoordig USB-sticks. Met onze foto op de voorkant. En maar liefst 8GB. Te gek toch? 

Succes!