Oktober 2017: • Los gaat een jaartje LOS • Wat gaat iedereen doen? • Agendalijst Oktober • Rijswijk en Flint • Prijsvraag


Los gaat een jaartje LOS

Sinds LOS in 2006 begon hebben wij aan een stuk door gespeeld. Elke 2 jaar maakten we een nieuwe show en dan tourden we weer 2 jaar. Nu na 11 jaar vinden we dat het tijd wordt om te kijken hoe het werkende leven is zonder een tour van LOS. We willen onszelf op een andere manier uitdagen, prikkelen en ontwikkelen. 

Hierom hebben we besloten om na de reprise tour van LOS VAST een jaartje een sabbatical te nemen.
Dit betekent dat we dus niet in seizoen 2018-2019 met een nieuwe voorstelling gaan komen, maar in 2019-2020.

Zo hebben we even pauze, kunnen we een keertje uitgebreid iets nieuws leren, of met andere mensen werken, of een project doen wat we altijd al wilden doen, en natuurlijk genieten van onze gezinnen. Ook onze technicus Theo Tollenaar is een jaar lang beschikbaar voor andere projecten. 

Tijdens ons sabbatical zijn we nog wel gewoon beschikbaar voor zakelijke en privé optredens. Er is nu zelfs een grotere kans dat we ruimte hebben daarvoor in onze agenda. En wees niet bang. We komen gewoon terug in september 2019 met onze vijfde voorstelling.  

Wat gaat iedereen doen?

In het sabbatical jaar is er eindelijk ruimte voor nieuwe impulsen en dingen die op onze bucketlist staan.

We hebben onwijs veel zin om een jaartje tijd te nemen voor andere projecten en met allemaal nieuwe inspiratie het jaar erop weer samen verder te gaan! Zo'n beslissing roept natuurlijk heel veel vragen op, dus kijk deze video, daarin lichten we het geheel wat extra toe. Heb je nog vragen, stel ze in de comments!

Agendalijst Oktober

September is voorbij, daar komt Oktober!
En we gaan weer helemaal LOS met VAST!
kom je ook?

vr 6 oktober Duiven De Ogtent Uitverkocht
za 7 oktober Onze Taal congres Beatrix theater Utrecht
za 7 oktober Breukelen Parochiehuis Theater On Tour
zo 8 oktober Oosterhout (NB) Vestzaktheater De Schelleboom
wo 11 oktober Rijswijk Rijswijkse Schouwburg (ZH)
wo 18 oktober Kampen Stadsgehoorzaal Kampen
vr 20 oktober Amersfoort Flint
za 21 oktober Gilze Cultureel Centrum De Schakel
za 28 oktober Kapelle De Vroone

Kijk voor de gehele speellijst op www.los-muziektheater.nl/speellijst

Rijswijk en Flint

In oktober spelen we met LOS Vast in 2 hele toffe grote zalen.
Namelijk in de Rijswijkse schouwburg en Theater Flint.

In Rijswijk hebben we voor Total LOS onze première gedaan, in Theater Flint zijn we nog nooit geweest.
En we willen natuurlijk dat die zalen vol komen. Je kan dan de show op volle sterkte zien: met al het decor, met vers gewassen haren en met glimmende hoge rode hakken.

Dus ga ervoor, en geef ons cadeau voor een van deze zalen (of een andere zaal in Nederland, zie de speellijst) en maak onze droom van grote volle zalen waar!

Prijsvraag

Als we op tour zijn door Nederland zitten we heeeeeel lang in de auto. De prijsvraag van september ging over de langste reistijd van ons komend seizoen.

En dat is zoals meerdere van jullie al benoemden, Texel!
Naar Texel duurt de reis het langste, namelijk inclusief boot 3 uur. En dan tellen we nog niet eens de plaspauzes mee...
Frank Spaen gaf het goede antwoord en wint daarmee een cd! Gefeliciteerd! De cd komt naar je toe!

Met de volgende prijsvraag kun je 2 vrijkaartjes winnen voor onze voorstelling.Mail ons (los.muziektheater@gmail.com) met het theater waarvoor jij 2 vrijkaartjes wilt winnen en waarom juist daar. Wat is er zo bijzonder aan dit theater dat jij ons daar wilt gaan zien? Onder alle inzendingen verloten wij dan 2 vrijkaartjes!