Maart 2018: • LOS van LOS • Agenda Maart • Prijsvraag!


LOS van LOS

In juni 2018 valt het doek voor VAST, en dan gaat het vrije jaar van LOS in. Naast het schrijven van de nieuwe voorstelling heeft ieder van ons inmiddels leuke plannen, projecten, ideeën en wensen. 

Elke nieuwsbrief lichten we eentje van ons uit.
Deze maand: Trouwambtenaar Charlotte!

Charlotte is kort geleden beëdigd tot trouwambtenaar. De eerste huwelijken zijn al gesloten, en vele liggen er in het verschiet. Charlotte is trouwambtenaar van de gemeente Arnhem maar ook in andere gemeenten kan zij jouw BABS zijn! 

Heb je geen zin in een saaie trouwpelechtigheid? Dat hoeft ook niet. Vraag Charlotte! Geen onnodige formele taal, maar een persoonlijke ceremonie met een mooie balans tussen humor en serieus. Een ceremonie die aansluit op jullie wensen. Benieuwd wat Charlotte voor jullie kan betekenen? Stuur gewoon een mailtje: charlottewaardenburg@gmail.com 

Agenda Maart
Ook in maart spelen we VAST nog op heel veel plaatsen. Reserveer snel je kaartjes! 
Vr 09 - Culemborg - De Fransche School  
Vr 16 - Zwolle - ZZ-UIT 
Za 17 - Nistelrode - Nesterlé
Do 22 - Heesch - CC de Pas 
Vr 23 - Drachten - De Lawei  
Za 24 - Utrecht - Podium Hoge Woerd
 
Komen we deze maand niet bij je in de buurt? Geen zorgen! We touren nog van Noord tot Zuid en van Oost tot West en zelfs de Wadden doen we aan! Check onze website voor alle speeldata. 
Prijsvraag!

In de vorige nieuwsbrief vroegen we wat jullie het mooiste stuk van "de cirkel is rond" vonden. We hebben erg veel leuke reacties gehad en Jasmijn van Helsdingen wint de CD. 

Hebben jullie ons gezien op Omroep Gelderland? We waren te gast bij UIT met Esther, een leuk cultureel programma waarbij Esther elke week met een artiest meeloopt. Zo ook met ons, en wel in Barneveld! Kijk hier het item!

Dan nu de vraag: wat was de activiteit die we in de artiestenfoyer gingen doen? Mail je antwoord naar los.muziektheater@gmail.com en WIN een CD NAAR KEUZE! We hebben er maar liefst vier. Check onze website Welke mis jij nog in je collectie?