Februari 2018: • Kim is terug • Break a leg • Agenda Februari 2018 • HELP! • Prijsvraag


Kim is terug

Het viel bijna niet te missen, maar voor wie het nog niet wist. Kim is bevallen van een prachtig, lief en gezond meisje: Evy.
Nog met haar hoofd in de roze wolk staat Kim ook weer volop in de schijnwerpers. Ze is terug! Met haar rode haren wapperend over het podium zingt ze weer de sterren van de hemel. Het oude vertrouwde LOS geluid is weer terug. Het is een feest voor ons allen om weer samen te zijn! 

Foto: Jaap Reedijk

 

Break a leg

Break a leg… Dat zeggen mensen als ze je succes wensen voordat je het podium op gaat…maar op de ski-piste moet je dat niet doen. Femke maakte een gekke draai en haar bot draaide helaas niet mee, en brak in vele stukjes. Ze heeft er wel een helikoptervlucht over de bergen van Oostenrijk aan overgehouden! Maar goed ook, want er is zoveel ijzerwaar in haar been gezet dat ze voorlopig niet door de controles op Schiphol komt. 

Een heftig begin van 2018 dus voor Femke! Na een week in het ziekenhuis in Oostenrijk, werd ze met een ambulance thuis gebracht, waar ze stapje voor stapje herstelt en revalideert. Het hele proces heeft nogal wat voeten in de aarde! Maar Femke maakt niet snel pas op de plaats, dat is Femke, ten voeten uit… dus vanaf 20 januari zette zij haar beste beentje voor en speelden we VAST, terwijl Femke vanaf de hak iedereen op de hak nam. Deze tijdelijke versie van VAST hebben we al goed onder de knie, het loopt lekker! Er zijn helaas 2 theaters die bot vingen, maar daar zijn nieuwe data voor! 
Geertruidenberg gaat naar 6 april 2018 en Harderwijk wordt verplaatst naar 9 mei 2018.

Agenda Februari 2018

Februari wordt weer een lekker drukke maand waarin we het hele land door crossen.

Vr 2 feb - Diemen - Theater de Omval
Di 6 feb - Gorinchem - Peeriscoop
Do 8 feb - Barneveld - Schaffelaartheater
Vr 9 feb - Heino - Podium Heino (uitverkocht)
Za 10 feb - Voorschoten - CC Voorschoten
Do 15 feb - Emmen - Atlas Theater
Vr 16 feb - Leusden - Theater de Tuin
Do 22 feb - Venlo - De Maaspoort
Vr 23 feb - Amsterdam - De Meervaart
Za 24 feb - Ede - Cultura

Klik hier voor de gehele speellijst.

HELP!

HELP! Ons YouTube kanaal voldoet niet aan de nieuwe eisen, omdat we te weinig abonnees hebben. We hebben hier nooit actief voor geworven maar we moeten die nieuwe eis van 1000 abonnees toch wel gaan halen?!
Dus lieve allen, willen jullie even op de grote rode knop klikken op ons kanaal vol leuke filmpjes, scenes en liedjes, dan doet ons bestaan er opeens weer toe! 

Ons YouTube kanaal: https://www.youtube.com/c/MeidenvanLOS

Prijsvraag

Vorige week speurwerk op YouTube: Wie zong "Sambal bij, lekker voor thuis" tijdens Dookje's Ik wil wel kinderen? Het juiste antwoord is... Charlotte! Het goede antwoord werd onder andere gegeven door Peter van Beers. Hij wint een vrijkaartje voor de VAST in Ede op 24 februari. 

Deze week weer een YouTube prijsvraag... 
In februari leert Femke weer lopen… maar de dans in de ring zal nog niet gaan. Daarom hebben we deze op youtube gezet: De cirkel is rond.
Welk stukje van deze performance vind jij het mooist, leukst of spannendst? Mail je antwoord naar los.muziektheater@gmail.com en maak kans op de DVD met daarop dit lied, en de rest van de liedjes van VAST.