September 2017: • Sonsbeek was een groot feest • We hebben een trailer • Agendalijst September • Thirza is begonnen • Prijsvraag


Sonsbeek was een groot feest

Sonsbeek 2017. Wat een avontuur. Het was even spannend, want Dookje kon er niet bij zijn omdat ze ziek was. En dat met nieuwe liedjes en sketches. Gelukkig had Dookje van tevoren muziek ingespeeld op CD en ook kregen we hulp van Sander Spaan, die een paar muziekbanden voor ons maakte. Maar we zijn ervoor gegaan en resultaat was te gek. 
We speelden op 2 plekken. In een cabarettent met andere toffe acts en in de grote spiegeltent. Het was leuk, het was druk, het was nat, het was zonnig, het was adembenemend... Je kan dit allemaal zien in deze vlog.


We hebben een trailer

Een nieuw seizoen. Een nieuwe CD, een nieuwe DVD. Daar hoort ook een nieuwe trailer bij! De mannen van Qmedia hebben bij het maken van de DVD ook onze leuke hippe coole trailer gemaakt!

Wij vinden hem te gek. We hopen natuurlijk jullie ook! Want nu hebben we jullie hulp nodig. We willen graag dat iedereen die ons nog niet kent, enthousiast gemaakt wordt door de trailer en naar ons toe komt. Dus deel de trailer. Met je vrienden, je collega's, je buren, kennissen, maakt niet uit! Deel hem op Facebook, twitter, in real life, etc.

Klik hier nogmaals om de trailer te bekijken. 

Agendalijst September

We spelen deze september 7 keer VAST, en komen ook een paar keer op een preview of een festival om een latere voorstelling te promoten.

za 2 september Maastricht Pesthuys Podium
zo 3 september Maastricht Pesthuys Podium
do 7 september Arnhem Theater het Hof
vrij 8 september Arnhem Theater het Hof
zo 10 september Amersfoort Rondje stad 14:00 en 16:00 Aegtenkapel
zo 10 september Arnhem Theater het Hof
di 12 september Diemen Preview (voor vr 2 februari 2018 de Omval)
do 14 september Emmeloord Pieperparade (voor zo 28 januari 't Voorhuys)
za 16 september Nieuwkoop Theater Kaleidoscoop
za 23 september Naarden-Vesting CC de Mess
zo 24 september Uden Markant (voor do 31 mei Markant)

Klik hier voor de volledige speellijst.

Thirza is begonnen

Op zaterdag 2 september was het dan zover. Na verschillende repetities, dans oefeningen en veel "ow ja momenten" ging Thirza voor het eerst mee met de meiden om de volledige show VAST te spelen. In Maastricht, in het Pesthuyspodium. Klein maar fijn, zeeeeeeer gezellig. En het ging goed! De zenuwen waren zeker daar, maar de opluchting daarna ook!

Thirza zal Kim tot en met december vervangen, dus nog genoeg kans om deze topper te gaan bekijken!

Prijsvraag

De vorige prijsvraag ging over de vlog waarin Thirza repeteerde met de meiden. Hierin gaf Charlotte een tel tip. Wat was de tel tip?

Elise Wardenier Moers had het goed.
Volgens mij is jullie tot 8-telrijmpje : bureburebureburebureburebureBoeh!

Gefeliciteerd Elise! Jij wint een CD!

Deze maand hebben we een nieuwe prijsvraag. Er staat een vers seizoen voor de deur. Daarvoor moeten we vanuit Arnhem een hoop kilometers rijden.
Naar welk theater hebben we de langste reistijd? Onder degene met het goede antwoord verloten we een CD.