VAST

Vanaf september 2016 speelt LOS de voorstelling VAST

Dames en Heren, hou je VAST voor de vierde voorstelling van LOS.
Het is voor de meiden van LOS tijd om volwassen te worden. Ze zijn nu rond de 30 en staan voor belangrijke keuzes. VASTigheid is voor de meiden een droom en een nachtmerrie tegelijk. Terwijl ze zich staande proberen te houden op hun hoge hakken, vallen ze van de ene in de andere komische en herkenbare situatie. Dat deze voorstelling van LOS weer bomvol hilariteit, muzikaliteit en fysieke uitspattingen zit, dat staat wel VAST.

 

Cabaret Op Maat

Nog lang voordat LOS te zien was in de theaters speelden wij al met cabaret op maat bij bedrijven. En nog steeds is dat iets wat we geweldig vinden om te doen.

We zijn experts in het passend maken van een verfrissend cabaret programma. Indien gewenst schrijven wij een lied of een compleet programma voor u op maat.

Monuta, Agri Pro Focus, Onze Taal, ziekenhuizen, medische congressen en vele andere bedrijven, organisaties en instellingen gingen u al voor.

Meer informatie? Vraag onze brochura aan via los.muziektheater@gmail.com

 

Total LOS

Van september 2014 tot mei 2016 speelde LOS de voorstelling Total LOS in de theaters van nederland.

In het derde programma van dit knettergekke viertal gaan de meiden van LOS verder, sneller en harder dan ooit. Ze gaan niet gewoon LOS, ze gaan TOTAL LOS!
De mens heeft een onnavolgbaar talent voor destructie: alles gaat kapot of raakt beschadigd. Gooi je het dan weg, of ga je het maken? Eén ding is zeker; Femke, Charlotte, Kim en Dookje zijn niet bang om flink wat deuken op te lopen. Met hun indrukwekkende muzikaliteit, prachtige teksten en fysieke uitspattingen blijft LOS haar publiek verbazen.

 

FCKD

Van september 2012 tot mei 2014 speelde LOS de voorstelling FCKD.

Deze titel is gebaseerd op de voorletters van onze namen. Femke, Charlotte, Kim en Dookje.

Iedereen vertelt wel eens een leugentje om bestwil. De leugen is mooier dan de realiteit en is onmisbaar in de omgang met anderen. Wie altijd eerlijk is maakt geen vrienden, dus wie kan je dan nog op zijn woord geloven? Iedereen weet toch dat we alles uit eigenbelang doen? Alsnog blijven we geloven: in liefde, in geluk en in Wikipedia. We houden elkaar en onszelf voor de gek. We zijn allemaal FCKD! Vol zelfspot en muzikaliteit gooien de meiden van LOS; Femke, Charlotte, Kim en Dookje, alles in hun wereld ondersteboven, achterstevoren en sleuren iedereen mee op hun weg naar de waarheid.

 

Lijf On Stage

Van januari 2010 tot mei 2012 speelde LOS de avondvullende voorstelling Lijf On Stage.

Niets is vanzelfsprekend in de wereld van LOS, van je allereerste lied tot je allerlaatste rit. In een hilarische botsing van persoonlijkheden gaan de meiden een gezamenlijke strijd aan tegen de toekomst, die voor elk van hen een ander schrikbeeld oproept. Met krachtige zangstemmen en een piano blijft geen generatie gespaard.